Pages

Ads 468x60px

Friday, 20 September 2013

bercuti ke kuala kangsar bandar di raja

salam...hari ni aku nak share pasal tajuk seperti di atas...bukan lah bercuti sangat tapi more kepada jalan-jalan sebab genap 2 bulan aku berada di negeri perak ne...so aku ada lagi 2 bulan di sini,nak taw apa aku buat kat sini,praktikal jer...pastu abes la study...





otw to galeri sultan abdul azlan shah
jalan kaki jer..







harga tiket masuk rm 2 utk student ipta/ipts
kanak-kanak rm 1
orang awam rm 4



jalan-jalan sebentar di taman nya





































































































































dalam perjalanan balik,sempat snap rumah cantik yang atas bukit tu taw bukan yang bawah...














singgah medan selera sebab perut berbunyi lepas bekerja keras kaki berjalan...hehe















yang aku makan ne,name nye pasembor/rojak rm 3














yang kawan aku makan ne,mee rebus rm 3,makanan sampai dulu dari air














ais jagung kawan aku punye rm 1.70
aku punye yang ABC rm 1.80















setelah mengisi perut,kami meneruskan perjalanan melihat barangan kraftangan..




























otw balik..


1 leave their shout:

Shafik Ghazali said...

JUSHAFIK HOMESTAY KUALA KANGSAR
NO 29 PERIARAN MAJU 2 , TAMAN MAJU 33000
KUALA KANGSAR , PERAK DARUL RIDZUAN
(1.8 KM DARI PEKAN KUALA KANGSAR)
+60125496200-EN.SHAFIK
+60175186838-PN.AZIZAH


*Muslim Sahaja
*Maksimum 15 orang sahaja



KEMUDAHAN

RUMAH 2 TINGKAT
3 BILIK TIDUR
1 RUANG TAMU
2 BILIK AIR
DAPUR

KEMUDAHAN LAIN

AIR-COND
TELEVISYEN
BERPERABOT
KATIL DAN BANTAL(lebih jika ada permintaan)
TUALA MANDIAN DISEDIAKAN
PETI AIS
KEMUDAHAN MEMASAK


KADAR SEWAAN

RM 150.00 - SEMALAM(HARGA BIASA)

jushafikhomestay.blogspot.com

Post a Comment