Pages

Ads 468x60px

Wednesday, 26 June 2013

Impian-ku

video


bestnye kan kalo dapat main mende alah ne kan..ini impian aku dari 2 tahun lepas...dari dulu nak beli tapi wet tak cukup2 gak...arghhhh bile la nak merase mende neh......

Monday, 24 June 2013

2 Step Verification punye pasal

salam kepada semua pembaca.....maaf lah hampir 2 tahun saya telah mengabaikan blog ne...lama tak update kerana ini adalah blog kedua saya..(blog pertama saya dah kena block)...bukan kerana hack tapi disebabkan dah terlebih secure menyebabkan ter-cure kan diri sendiri...ini semua gara-gara 2 STEP VERIFICATION la yang Incik Google tu suruh....saya secure dengan nombor telefon tapi nombor tu saya dah tak pakai sebab dah hilang....punye la banyak kali saya mintak password baru untuk refresh semula tak jugak die bagi...saya dah penat menunggu,hampir setengah tahun saya tunggu tak jugak bagi nye...rase nye secure die dah manyak bagus tapi ada keburukan nye lak.........so pengajaran buat diri saya sendiri,ermmm tak payah la hunk nak memandai secure sangat dengan nombor telefon email ne...bukan nye bank duit pon kan...



ishhh ishhh takde kaitan langsung picture ne dengan mengomel aku tadi...ok pape pon ini lah motto aku terbaru even aku tak mampu la...tapi korang jangan lah ejek taw....

Pemandangan indah dari udara




Agricultural Landscape Between Ankara and Hattusha, Anatolia, Turkey
Agricultural Landscape Between Ankara and Hattusha, Anatolia, Turkey
Cliffs of Inishmore, Aran Islands, County Galway, Ireland
Cliffs of Inishmore, Aran Islands, County Galway, Ireland
Worker Resting on Bales of Cotton, Ivory Coast
Worker Resting on Bales of Cotton, Ivory Coast
Sandbank on the Coast of Whitsunday Island, Queensland, Australia
Sandbank on the Coast of Whitsunday Island, Queensland, Australia
Agricultural Landscape Near Cognac, Charente, France
Agricultural Landscape Near Cognac, Charente, France
Confluence of the Rio Uruguay and a Tributary, Misiones Province, Argentina
Confluence of the Rio Uruguay and a Tributary, Misiones Province, Argentina
Cows Grazing in Pantanal, Brazil
Cows Grazing in Pantanal, Brazil
Dromedary Caravan Near Nouakchott, Mauritania
Dromedary Caravan Near Nouakchott, Mauritania
Fields of Tulips, Near Amsterdam, Netherlands 
Fields of Tulips, Near Amsterdam, Netherlands
Flock of Scarlet Ibis, Near Pedernales, Amacuro Delta, Venezuela
Flock of Scarlet Ibis, Near Pedernales, Amacuro Delta, Venezuela
Ashes of a Tree Near the Gorohoui Kongoli Mountains, Ivory Coast
Ashes of a Tree Near the Gorohoui Kongoli Mountains, Ivory Coast
Grand Prismatic Spring, Yellowstone National Park, US
Grand Prismatic Spring, Yellowstone National Park
Greater Flamingos on Lake Naruku, Kenya
Greater Flamingos on Lake Naruku, Kenya
Hearts in Voh
Hearts in Voh
Training Arena in the Hippodrome of Maisons-Laffitte, Yvelines, France
Training Arena in the Hippodrome of Maisons-Laffitte, Yvelines, France
Icebergs and an Adelie Penguin, Adelie Land, Antartica
Icebergs and an Adelie Penguin
Orchard Among the Wheat, Macedonia, Greece
Orchard Among the Wheat, Macedonia, Greece
Patchworks of Carpets in Marrakech, Morocco
Patchworks of Carpets in Marrakech, Morocco
Perito Moreno Glacier, Santa Cruz, Argentina
Perito Moreno Glacier, Santa Cruz, Argentina
Autumn Forest in the Region of Charlevoix, Quebec, Canada
Charlevoix, Quebec, Canada
Icebreaker Louis Saint Laurent in Resolute Bay, Nunavut Territory, Canada
Resolute Bay, Nunavut Territory, Canada
Rubber Tracks on a Recreation Ground near Doha, Qatar 
Rubber Tracks on a Recreation Ground near Doha, Qatar
Solar Thermal Power Plants in Sanlucar la Mayor
Solar Thermal Power Plants in Sanlucar la Mayor
Trees Amid the Waters Near Taponas, Rhone Region, France
Trees Amid the Waters Near Taponas, Rhone Region, France
Tree of Life, Tsavo National Park, Kenya
Tree of Life, Tsavo National Park, Kenya
Whale off the Valdes Peninsula, Argentina
Whale off the Valdes Peninsula, Argentina
Yankee Stadium, New York City, US

Yankee Stadium, New York City